POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Respectarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal, precum si a dreptului la viata privata este una din misiunile fundamentale ale acestui hotel.

Astfel, întreprindem toate demersurile necesare pentru a procesa datele dvs. personale în conformitate cu principiile stabilite prin legislatia privind protectia datelor aplicabila în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("GDPR").

Datele personale înseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Entitatea noastra este operator de date cu caracter personal în sensul prevazut de GDPR, respectiv stabilesc mijloacele si scopurile de prelucrare a datelor cu caracter personal. 

Faceti click pe unul dintre link-urile de mai jos pentru a merge la o anumita sectiune:

Ce fel de date personale prelucram?
Date personale ale minorilor
Date speciale
În ce scop si în ce temei prelucram datele dvs. personale?
Catre ce persoane transmitem datele dvs. personale?
Colectam date personale de la terti?
Transferam datele dvs. în afara UE/SEE?
Furnizarea de catre dvs. a datelor personale ale altor persoane fizice
Cât timp pastram datele dvs. personale?
Care sunt drepturile dumneavoastra?
Sunt datele dvs. în siguranta?
Link-uri catre alte site-uri web
Întrebari sau reclamatii
Modificari ale politicii

____________________________________________________________________________________________________________
CE FEL DE DATE PERSONALE PRELUCRAM?
Daca sunteti client sau potential client
Colectam date cu caracter personal în urma celor mai multe interactiuni cu dvs., precum si în cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre. Categoriile de date pe care le prelucram sunt urmatoarele:
a) date necesare pentru efectuare rezervarilor (de exemplu, nume, prenume, e-mail, telefon);
b) datele aferente fisei de sosire-plecare, solicitate în baza legislatiei nationale (de exemplu, cetatenie, adresa, data nasterii);
c) datele cardului bancar (tipul cardului, numarul cardului de credit/debit, numele titularului, data expirarii si codul de securitate);
d) informatii despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii si a plecarii, cerinte speciale, preferinte;
e) informatiile pe care le furnizati cu privire la preferintele dvs. de marketing;
f) datele personale furnizate de dvs. în vederea înscrierii si abonarii la newsletter;
g) informatii despre autovehiculele pe care este posibil sa le aduceti pe proprietatea noastra, de exemplu numar de înmatriculare;
h) date colectate din cardurile de acces (ora intrarii si iesirii);
i) informatii colectate de catre diversi parteneri contractuali (agentii de turism, organizatori de evenimente) si transmise catre Hotel Victoria (rooming list, lista invitati evenimente);
j) date necesare furnizarii unor servicii aditionale, dupa caz;
k) recenzii si opinii referitoare la serviciile noastre;
l) orice alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

De asemenea, camerele de supraveghere si alte masuri de securitate aflate pe proprietatile noastre pot capta sau înregistra imagini ale oaspetilor în locuri publice (cum ar fi intrarile în hotel, restaurante sau holuri), precum si datele dvs. de localizare (prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere).
Puteti alege oricând ce date personale doriti sa ne furnizati. Cu toate acestea, daca alegeti sa nu furnizati anumite date personale, în cazul în care temeiul solicitarii noastre este respectarea unei obligatii legale, obligatii contractuale sau obligatii necesare pentru încheierea unui contract vom fi în imposibilitatea de a va oferi anumite servicii, de exemplu: (i) daca nu doriti sa ne dati nume, prenume, adresa de e-mail sau numar de telefon în cazul în care doriti sa faceti o rezervare, nu vom putea sa efectuam rezervarea, sau (ii) având în vedere faptul ca în fisa de anuntare a sosirii si plecarii pe care o veti completa în momentul în care va cazati la hotelul nostru va trebui sa introduceti anumite date personale prevazute în mod obligatoriu de lege, iar în cazul în care nu veti dori sa completati acele câmpuri obligatorii, nu vom putea sa va cazam în hotel.

Daca sunteti potential angajat
Colectam informatiile din CV-ul trimis de dvs. precum si orice alta informatie transmisa odata cu CV-ul si/sau în cadrul interviurilor la care v-ati prezentat.

Daca sunteti vizitator în cadrul locatiei noastre
Colectam numele, prenumele, seria si numarul actului de identitate.
De asemenea, camerele de supraveghere pot capta sau înregistra imagini ale vizitatorilor în locuri publice (cum ar fi intrarile în hotel sau in restaurante sau holuri).

Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet www.victoria-hotel.ro
Pentru citirea informatiilor existente pe site nu este necesara oferirea datelor personale.

Totusi, in scopul exploatarii tehnice a portalului, Hotel Victoria foloseste provizoriu urmatoarele informatii ce nu contin date personale si care apar automat administratorului de site:
a) adresa de internet de protocol (IP)
b) denumirea domeniului (URL)
c) datele de accesare
d) file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL)
e) codul HTTP al parolei raspuns
f) datele paginii web de unde se face accesarea
g) cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii
h) data vizitarii
i) datele paginilor parcurse, respectiv
j) denumirea browserului.
Pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line) sunt necesare anumite date personale. Pentru detalii, va rugam sa consultati sectiunea corespunzatoare operatiunii utilizate pe site.
Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact al furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri
Colectam numele, prenumele, functia, precum si orice alte date furnizate de dvs. sau de societatea pe care o reprezentanti.
Daca sunteti angajat
Va rugam sa cititi politica de confidentialitate aferenta angajatilor, adusa la cunostinta în momentul angajarii si disponibila oricând la Departamentul de Resurse Umane.
____________________________________________________________________________________________________________
DATE PERSONALE ALE MINORILOR
Protejam confidentialitatea datelor obtinute de la copii sub 16 ani. În cazul in care aveti vârsta sub 16 ani, trebuie sa obtineti consimtamântul sau autorizatia parintilor sau tutorelui pentru orice furnizare de date personale.
____________________________________________________________________________________________________________
DATE SPECIALE
Termenul „date speciale“ se refera la originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala.
În general, nu colectam informatii speciale decât daca doriti dvs. sa ni le oferiti. Colectam date speciale cu privire la sanatate doar în baza consimtamântului dumneavoastra si doar în scopul particularizarii unor anumite tratamente. Accesul la aceste date este limitat la personalul medical.
____________________________________________________________________________________________________________
ÎN CE SCOP SI ÎN CE TEMEI PRELUCRAM DATELE DVS PERSONALE?

Daca sunteti client
a) Rezervari pentru hotel, restaurant sau în cazul solicitarilor de oferte transmise de dvs. pentru anumite evenimente organizate sau ce pot fi organizate.
Scop: prelucram datele dvs. personale (i) pentru a va rezerva un loc în cadrul hotelului/restaurantului si (ii) pentru a raspunde solicitarilor de oferte transmise de dvs.
Temei: încheierea unui contract
b) Check-in
Scop: prelucram datele dvs. personale pentru înregistrarea/cazarea în cadrul hotelului nostru.
Temei: în momentul cazarii, conform prevederilor legale în vigoare sunteti obligat la completarea fisei de anuntare a sosirii si plecarii care contine un minimum de date necesare pentru a va putea caza.
c) Serviciul clienti (acest serviciu se refera, printre altele, la: serviciul de transport la/de la hotel, serviciul de curatenie, serviciul de spalatorie, etc)
Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a va oferi o experienta cât mai placuta si în conformitate cu standardele dvs si ale hotelului.
Temei: executarea contractului de prestare servicii hoteliere.
d) Profilare
Scop: în vederea furnizarii unor servicii personalizate, anumite preferinte speciale ale dvs. (de exemplu: daca preferati camerele de la etajele superioare sau inferioare, daca va place un anumit tip de vin, etc) sunt stocate astfel încât, atunci când veti reveni, noi vom sti deja ce va place
Temei: consimtamântul
e) Feedback:
Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a ne asigura ca ati avut o experienta placuta în cadrul unitatilor noastre.
Temei: interesul nostru legitim de a îmbunatati constant serviciile pe care le oferim si de a oferi servicii cât mai potrivite si conforme cu standardele clientilor nostri.
f) Marketing:
Scop: prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing, precum newsletter-uri comerciale si comunicari de marketing privind produse si servicii noi sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.
Temei: ne bazam pe interesul legitim de a promova serviciile noastre prin transmiterea ofertelor pe care le consideram ca fiind de interes pentru dvs. (a se vedeaDreptul la opozitie din Sectiunea “Drepturile dumneavoastra”)

Daca este necesar, în conformitate cu legislatia aplicabila, vom obtine consimtamântul dvs. înainte de a va prelucra datele personale în scopuri de marketing direct. În acest caz, va aducem la cunostinta ca veti putea retrage în orice moment consimtamântul pentru prelucrarea în scop de marketing, caz în care nu veti mai primi nicio comunicare de marketing din partea noastra.
Vom include un link de dezabonare, pe care îl puteti utiliza daca nu doriti sa va mai trimitem mesaje.

De asemenea, cu ocazia organizarii anumitor evenimente în cadrul hotelurilor si restaurantelor noastre, este posibil sa realizam câteva fotografii, iar unele dintre aceste ar putea fi distribuite si în mediul online pentru a arata si celorlalti cum sunt evenimentele noastre. În orice caz, pentru ca tinem cont de dreptul dvs. la viata privata, vom face tot posibilul ca dvs. sa fiti informati despre faptul ca vor fi facute fotografii (pentru obiectiuni cu privire la fotografiile noastre a se vedea Dreptul la opozitiedin Sectiunea “Drepturile dumneavoastra”).

g) Alte comunicari: prin e-mail, posta, telefon sau SMS
Scop: aceste comunicari vor fi facute pentru un motiv specific precum: (i) pentru a raspunde cererilor dumneavoastra, (ii) daca nu ati finalizat o rezervare online sau o cerere de oferta, este posibil sa va trimitem un e-mail pentru a va reaminti sa finalizati rezervarea, (iii) pentru a va informa despre modalitatea în care au fost solutionate plângerile si/sau incidentele aparute pe perioada sederii dvs.
Temei juridic: interesul nostru legitim de a oferi servicii la standarde dorite prin solutionarea eventualelor cereri/plângeri si pentru a va asigura de întreaga noastra disponibilitate.
h) Analiza, îmbunatatire si cercetare:
Scop: pentru a asigura constant evolutia calitativa a serviciilor noastre, avem grija sa analizam fiecare plângere/sugestie din partea dvs., astfel ca întocmim rapoarte statistice pentru a identifica problemele si a gasi cele mai bune solutii pentru remedierea acestora.
Temei: ne bazam pe interesul nostru legitim de a furniza servicii conforme standardelor dvs.

Daca sunteti vizitator în cadrul locatiei noastre
Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a asigura protectia bunurilor si a persoanelor din cadrul hotelului.
Temei: interesul nostru legitim de a asigura atât protectia bunurilor clientilor/hotelului/personalului, cât si protectia persoanelor din cadrul hotelului.

Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet www.victoria-hotel.ro
Scop: monitorizarea traficului în vederea identificarii erorilor si/sau orice alta disfunctionalitate a site-ului.
Temei: ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim si anume punerea la dispozitia dvs. a unui site complet functional prin repararea oricarei erori, precum si prin îmbunatatirea continua a acestuia.

Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact al furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri
Scop: derularea relatiilor contractuale cu furnizorii sau partenerii nostri de afaceri.
Temei: executarea unui contract.

Daca sunteti potential angajat
Scop: evaluarea aplicatiei dvs. de angajare.
Temei: încheierea unui contract.

Daca sunteti angajat
Va rugam sa vedeti politica de confidentialitate aferenta angajatilor, adusa la cunostinta în momentul angajarii si disponibila oricând la departamentul de resurse umane.

Pentru toate categoriile de persoane de mai sus, putem procesa si datele dvs. în contextul urmatoarelor activitati:
a) Restructurari, reorganizari interne sau vânzari de active sau parti sociale/actiuni:
Scop: prelucram datele dvs. pentru efectuarea operatiunilor mentionate mai sus.
Temei: interesul legitim de a efectua operatiunile, mai ales în conditiile în care acestea ar fi imposibil de realizat în lipsa unei prelucrari a datelor dvs.
Cu toate acestea, va asiguram ca aceasta eventuala prelucrare va fi efectuata în conformitate cu prezenta politica si prin implementarea unui masuri care sa asigure confidentialitatea datelor dvs.
b) Securitate:
Scop: prelucram datele personale pentru securitatea bunurilor si integritatea fizica a persoanelor.
Temei: ne bazam pe interesul nostru legitim de a asigura protectia bunurilor dvs. si ale hotelului, precum si protectia persoanelor aflate în perimetrul hotelului nostru.
c) Motive juridice:
Scop: în anumite cazuri, trebuie sa prelucram informatiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamatiile, pentru investigatiile si respectarea reglementarilor legale aplicabile, pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a ne conforma solicitarilor din partea organelor publice în masura în care aceste solicitari îndeplinesc conditiile impuse de lege.
Temei: motivele prelucrarii pot fi reprezentate de obligatia legala (în cazul în care avem obligatia legala de a divulga anumite date cu caracter personal autoritatilor publice) sau
de interesul nostru legitim de a rezolva eventualele dispute si/sau reclamatii.
____________________________________________________________________________________________________________
CATRE CE PERSOANE TRANSMITEM DATELE DVS. PERSONALE?
Pentru a va oferi servicii de înalta calitate, este posibil sa transmitem informatiile dvs. personale furnizorilor nostri de servicii si altor terte parti, dupa cum este prezentat în detaliu mai jos:

a) Furnizori: în vederea furnizarii serviciilor solicitate, în unele cazuri, va trebui sa transmitem câteva din datele dvs. personale furnizorilor, iar acestia au calitatea de împuterniciti si prelucreaza datele în numele, pe seama si în conformitate cu indicatiile noastre (cum ar fi furnizorii de software-uri, IT, servicii de contabilitate, servicii medicale, servicii de transport).
b) Evenimente în grup sau întâlniri: daca vizitati hotelurile noastre în cadrul unui grup sau al unei conferinte, informatiile solicitate pentru planificarea întâlnirii si a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor întâlniri si evenimente si, daca este cazul, cu oaspetii care organizeaza sau participa la întâlnire sau eveniment.
c) Parteneri de afaceri: în anumite cazuri, ne asociem cu alte societati pentru a va furniza produse, servicii sau oferte. De exemplu, va putem aranja închirierea unei masini sau intermedia servicii optionale si adiacente serviciilor care exced ofertei noastre.
d) Autoritati si/sau institutii publice pentru: (i) respectarea dispozitiilor legale, (ii) a raspunde solicitarilor acestora, (iii) pentru motive de interes public (ex: siguranta nationala). Spre exemplu, potrivit reglementarii expuse la Sectiunea IN CE SCOP SI IN CE TEMEI PRELUCRAM DATELE DVS PERSONALE? lit. b) orice unitate hoteliera este obligata sa transmita zilnic fisele de anuntare a sosirii si plecarii ale fiecarui client.
Confidentialitatea datelor dvs. este importanta pentru noi, motiv pentru care, acolo unde este posibil, transmiterea de date personale în conformitate cu cele de mai sus se realizeaza numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea destinatarilor, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta si ca furnizarea acestor informatii se face conform legislatiei în vigoare si politicilor aplicabile. În orice caz, de fiecare data vom transmite catre destinatari doar informatiile strict necesare pentru realizarea scopului respectiv.
____________________________________________________________________________________________________________
COLECTAM DATE PERSONALE DE LA TERTI?
Pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate si a va furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil sa colectam informatii despre dvs. de la partenerii nostri de afaceri si alte terte parti, dupa cum este prezentat în detaliu mai jos:
a) Parteneri de afaceri: cum ar fi partenerii de carduri, serviciile aferente retelelor sociale care sunt în concordanta cu setarile facute de dumneavoastra pentru aceste servicii, agentii de turism, organizatori de evenimente
În orice caz, va asiguram ca datele dvs. colectate de la terti vor fi prelucrate în aceleasi conditii ca si cum ar fi fost colectate direct de la dvs. De asemenea, nu vom colecta decât ceea ce este necesar îndeplinirii scopurilor noastre. (a se vedea Sectiunea IN CE SCOP SI ÎN CE TEMEI SUNT PRELUCRATE DATELE DVS PERSONALE?).
În plus, în momentul în care va vom contacta pentru prima data, va vom aduce la cunostinta, în primul rând, sursa din care am obtinut datele dvs. personale.
____________________________________________________________________________________________________________
TRANSFERAM DATELE DVS PERSONALE ÎN AFARA UE/SEE?
Putem transfera datele dvs. catre unii furnizori care vor avea sediul în alte tari decât cea în care va aflati dvs. si, în unele cazuri, în tari în afara UE/SEE.
Desi legile privind protectia datelor din aceste tari pot fi diferite fata de cele din tara dvs., vom lua masurile necesare pentru a ne asigura ca datele dvs. personale sunt procesate conform acestei politici si în concordanta cu legislatia aplicabila.
____________________________________________________________________________________________________________
FURNIZAREA DE CATRE DVS. A DATELOR PERSONALE ALE ALTOR PERSOANE FIZICE
Daca ne furnizati datele personale ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati înainte de aceasta dezvaluire si modalitatea în care acestea urmeaza a fi prelucrate, asa cum este descris în aceasta politica de confidentialitate.
____________________________________________________________________________________________________________
CÂT TIMP PASTRAM DATELE DVS PERSONALE?
Datele dvs. personale sunt pastrate pe toata perioada realizarii scopurilor detaliate în prezenta politica, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.
Revizuim constant necesitatea pastrarii datelor dvs. personale, iar în masura în care prelucrarea nu mai este necesara si nu exista obligativitatea impusa de lege de a pastra datele dvs. personale, vom sterge/distruge informatiile dvs. personale cât mai curând posibil si într-un mod în care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite (spre exemplu, vom sterge/distruge toate datele persoanelor care nu au fost angajate în urma interviurilor, daca nu exista perspectiva serioasa de angajare în viitor).
Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod care asigura eliminarea lor în totalitate, iar daca acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi sterse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.
____________________________________________________________________________________________________________
CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?
În calitate de persoana vizata beneficiati de urmatoarele drepturi prevazute de GDPR:

a) Dreptul de acces: ne puteti solicita (i) o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal si, în caz afirmativ, acces la datele respective si informatii cu privire la acestea, precum si (ii) o copie a datelor dvs. personale pe care le detinem (art. 15 din GDPR);
b) Dreptul la rectificare: ne puteti informa despre orice modificare a datelor dvs. personale sau ne puteti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre dvs. (art. 16 din GDPR);
c) Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): în anumite situatii (ca de exemplu (i) cazul în care datele au fost colectate ilegal, (ii) data limita pentru stocarea datelor a expirat, (iii) v-ati exercitat dreptul la opozitie sau (iv) prelucrarea datelor se realiza pe baza de consimtamânt si v-ati retras consimtamântul), ne puteti cere sa stergem datele personale pe care le detinem despre dvs. (art. 17 din GDPR);
d) Dreptul de a restrictiona prelucrarea: în anumite situatii (ca de exemplu cazul în care este contestati exactitatea acestor date sau legalitatea prelucrarii), ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor dvs. pentru o anumita perioada (art. 18 din GDPR);
e) Dreptul la portabilitatea datelor: sa ne solicitati sa va trimitem datele dvs. personale unei terte parti sau direct catre dvs. (art. 20 din GDPR);
f) Dreptul la opozitie: în anumite situatii (ca de exemplu prelucrarea ce are ca temei juridic interesul legitim), ne puteti solicita sa nu mai prelucram datele dvs. (art. 21 din GDPR).

În cazul în care folosim datele dvs. personale pe baza consimtamântului dvs., aveti dreptul sa retrageti acest consimtamânt în orice moment. În aceasta situatie, datele dvs. nu vor mai fi prelucrate de noi, cu exceptia cazului în care o dispozitie legala ne obliga la pastrarea si arhivarea acestora. In orice caz, va vom informa daca exista o astfel de prevedere legala si o vom indica în mod expres.
____________________________________________________________________________________________________________
SUNT DATELE DVS. ÎN SIGURANTA?
Tratam securitatea dvs. personala cu seriozitate, de aceea, luam importante masuri de securitate, necesare pentru protectia împotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.
Solicitam si furnizorilor nostri de servicii precum si partenerilor de afaceri sa întreprinda toate masurile necesare în vederea protectiei împotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate de date.
____________________________________________________________________________________________________________
LINKURI CATRE ALTE SITE-URI WEB
Site-ul nostru contine linkuri catre site-uri terte. Retineti faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, pastrarea, partajarea sau dezvaluirea datelor sau informatiilor de catre astfel de terte parti. În cazul în care folositi sau furnizati informatii pe site-urile tertilor, se aplica termenii si politica de confidentialitate a site-urilor respective. Va sfatuim sa cititi politica de confidentialitate a site-urilor pe care le vizitati înainte de a trimite date personale.

Folosirea serviciilor de internet oferite de Hotel Victoria cade sub incidenta termenilor de utilizare si a politicii de confidentialitate ale furnizorilor de internet. Puteti accesa termenii si politicile respective utilizând linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv sau vizitând site-ul web al furnizorului de internet.
____________________________________________________________________________________________________________
ÎNTREBARI SAU RECLAMATII
Daca aveti întrebari sau preocupari legate de prelucrarea datelor dvs. personale sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, sunteti binevenit(a) sa ne contactati trimitând un e-mail la urmatoarea adresa: receptie@victoria-hotel.ro iar noi va vom raspunde în cel mult 30 de zile de la primirea cererii.
De asemenea, în masura în care nu dispuneti de mijloace electronice sau nu doriti sa le folositi, puteti formula o cerere scrisa pe care sa o transmiteti sau depuneti la receptia hotelului situat la adresa Lucian Blaga nr. 3, Timisoara.
În masura în care nu sunteti satisfacut cu modalitatea în care v-a fost solutionata cererea, puteti depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
____________________________________________________________________________________________________________
MODIFICARI ALE POLITICII
Aceasta politica de confidentialitate se poate modifica în conformitate cu schimbarile legislatiei privind politica datelor sau în baza unor modificari ale serviciilor noastre sau ale modalitatii de organizare din când în când. Daca vom efectua modificari materiale la aceasta, vom publica un link catre politica revizuita pe pagina principala a site-ului nostru. Daca vom efectua modificari semnificative care vor avea un impact asupra drepturilor si libertatilor dvs. (de exemplu, atunci când vom începe prelucrarea datelor dvs. personale în alte scopuri decât cele specificate mai sus), va vom contacta înainte de a începe aceasta prelucrare.
Pentru a va ajuta sa urmariti modificarile cele mai importante, vom include mai jos un istoric al modificarilor pentru a recunoaste modificarile aduse prezentei politici.

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2018

VICTORIA HOTEL PE HARTA