ISTORIC HOTEL

 
Oferind o locatie eleganta in centrul istoric, Hotelul Victoria Timisoara se afla la mica distanta de cele mai importante monumente ale orasului si multe alte puncte de atractie. O plimbare scurta in apropierea hotelului si te vei afla inconjurat de magazine, restaurante si pub-uri, toate acestea in centrul orasului care este cunoscut si ca Mica Viena, pentru strazile sale aerisite si arhitectura baroca.

Personalul primitor al hotelului iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa iti faci o vacanta de neuitat intr-o ambianta cu stil.

Tavanele inalte, frumos decorate, ornamentele interioare si scarile late, combinate cu plafonul de sticla care lumineaza hotelul dar si decoratiile balustradelor, iti vor transforma cazarea intr-o adevarata placere.
Un mic dejun delicios te va pregati pentru o zi minunata impreuna cu personalul hotelului care iti sta la dispozitie 24 ore pe zi.

IMPREJURIMI
HOTEL

Palatul Baroc este situat in Timisoara si mai este cunoscut sub numele de Palatul Vechii Prefecturi. Din 1751, cand administratia civila se separa de cea militara, inginerii militari cauta, in interiorul Cetatii, un spatiu adecvat pentru resedinta casei guvernatorului. Este perioada in care se traseaza si forma de astazi a Pietei Principale, numita astazi..
CONTINUARE
Castelul Huniazilor (Huniade) din Timisoara este considerat a fi cea mai veche constructie a orasului. A fost ridicat la jumatatea sec. XV (1443-1447) de Iancu de Hunedoara ca resedinta regala. A fost construit pe locul vechiului palat ce a apartinut regelui Carol Robert de Anjou si care data din anul 1315. Fostul castel ajunsese o ruina si astfel, in locul lui a fost..
CONTINUARE
Bastionul Maria Theresia este singura structura a cetatii medievale din Timisoara ce mai poate fi admirata in zilele noastre. Constructia acestuia a inceput in 1732, fiind initial cunoscut drept Ravelinul Depozitului de Proviant, loc destinat alimentelor. Numele actual l-a primit in jurul anilor 1744-1745, cand i-a fost atribuit in cinstea reginei..
CONTINUARE
Biserica Sfanta Ecaterina este situata pe strada Pietrosu Bolyai din Timisoara si a fost ridicata pe locul bisericii medievale, biserica unde, in secolul al XIII-lea, a fost inmormantata Maria Ecaterina, sotia regelui Carol Robert de Anjou. La acea vreme, lacasul de cult era detinut de calugarii franciscani reformati ai proviniciei Sanctissimi Salvatoris..
CONTINUARE
VICTORIA HOTEL PE HARTA